Nyheter

Janne Blom: Herren har gjort ett mirakel med mig

Livets ords ledare berättar i ett instagraminlägg om den allvarliga mc-olyckan hösten 2022, hur han överlevde och vill ge Gud äran.

”Mångas böner räddade mitt liv.” Det skriver Livets ord-pastorn Janne Blom i ett personligt inlägg på Instagram där han ger Gud äran för att han överlevt den svåra mc-olyckan i slutet av augusti förra året.

I mer än fyra månader har det varit tyst på Janne Bloms Instagramkonto. Den 29 augusti, samma dag som motorcykelolyckan, postade han en bild och en grattishälsning till ett ungt par han fått viga ett år tidigare.

Sedan dess har Livets ord-pastorn haft fullt upp med att överleva. De två bilderna han nu har publicerat tillsammans med sin hälsning är talande. Den ena tagen i nedsövt tillstånd med slangar överallt, den andra sittande upp iklädd stickad mössa och tröja med ett milt leende och blicken rakt in i kameran. ”Ett mirakel har Herren gjort med mig”, inleder han sin hälsning.

Första inlägget

Bara en dag tidigare, i samband med årsskiftet, postade han sitt första Instagraminlägg efter olyckan – en nyårshälsning där Janne och hustrun Sanna önskar alla ett bra 2023.

Glädjen i kommentarsflödet över hans återkomst går inte att ta miste på. Något som märks tydligt på det nya inlägget där han berättar hur han efter en allvarlig olycka med sin motorcykel legat medvetslös i tre veckor och varit nära döden. Janne Bloms hjärta flödar över av tacksamhet till Herren och alla bedjare som bidragit till att rädda hans liv.

”Ett mirakel har Herren gjort med mig”, skriver han och fortsätter lite senare: ”Min familj har med stor kärlek hållit mig vid liv. Läkare i Uppsala har gjort fantastiska operationer, allt detta har räddat mitt liv.”

”Mångas böner räddade mitt liv.” Det skriver Livets ord-pastorn Janne Blom i ett personligt inlägg på Instagram där han ger Gud äran för att han överlevt den svåra mc-olyckan i slutet av augusti förra året.

Ett rött kärlekshjärta och två bedjande händer avslutar inlägget.

I kommentarsfältet uttrycker flera hundra vänner sin kärlek till Janne men också sin tacksamhet till Jesus för att tillfrisknandet kommit så pass långt.

---

Fakta: Detta har hänt

  • Måndag den 29 augusti kolliderade Janne Blom, Livets ords huvudpastor, med en buss när han kom åkande på sin motorcykel.
  • I olyckan ådrog han sig allvarliga skador i huvudet och i ryggen.
  • Successivt har hans hälsotillstånd förbättrats och söndag den andra advent kunde deltagarna i förmiddagens gudstjänst på Livets ord ta del av en förinspelad videohälsning från sin huvudpastor.

---

Fler artiklar för dig