Nyheter

Olof Djurfeldt predikade om att ta lärdom

På söndagen den 1 november firades tidningen Dagens födelsedag i Svenska alliansmissionens Skarpnäckskyrkan med tårta och representation från både gamla och nya tider.

1 av 12

På söndagen och självaste födelsedagen för tidningen besökte Dagen Skarpnäckskyrkan i Stockholm. Med på plats fanns den tidigare redaktören och chefredaktören Olof Djurfeldt som arbetade på Dagen mellan åren 1965 och 1984, många år jämsides med grundaren Lewi Pethrus. Olof Djurfeldt höll en predikan om att ta lärdom och inspiration av de ledare som gått före och talade om vad det innebär att ha en kallelse. Predikan innehöll också flera anekdoter från tiden på Dagen.

På plats i Skarpnäck fanns också Dagenmedarbetaren Lotta Fahlén som sjöng sånger skrivna av Lewi Pethrus, Sandra Björnsdotter från marknadsavdelningen och tidningens nuvarande chefredaktör Felicia Ferreira.

– Jag är så glad och tacksam till Carl-Johan Freed och församlingen i Skarpnäck som tog emot oss på vår födelsedag och att vi fick fira tillsammans med dem, säger Felicia Ferreira.

Fler artiklar för dig